PANEL RESPONSE: FINANCIAL SECTOR POLICY - Delivering Long Term Resilience – Savings And Investment Dynamics in Ireland - Donnery, Sharon (The Economic and Social Review, 2025)
Dia dhaoibh a cháirde go léir. Is mór an onóir a bheith anseo inniu, in Acadamh Ríoga na hÉireann i mBaile Átha Cliath, chun aitheantas a thabhairt do Patrick Honohan. Le linn a shaol oibre, mar fhostaí sa tseirbhís phoiblí, mar ollamh le clú agus cáil domhanda air agus mar Gobharnóir an Bhainc Cheannais, chuir sé go mór le cur chuige na tíre ó thaobh cursaí shoisialta agus eacnamaíóchta. Many thanks. I am delighted to be here at this conference in honour of Patrick Honohan who, through his incredible career as a professor and public servant, has contributed so much in both thought and action to Irish, European and Global economic stability and well-being.